ESITTELYPerheeseeni kuuluu aviomieheni ja kaksi jo aikuista lasta, jotka asuvat omillaan. Meillä on kotona tällä hetkellä kolme koiraa. Norjan tuonnit groenendael uros Bohemian Rhapsody Av Vikholmen -08 ja groenendael narttu Love Love Love Av Vikholmen -13 ja hänen poika Tin Man av Vikholmen -17. Asumme Oulussa omakotitalossa.


Belgianpaimenkoiria minulla on ollut vuodesta 1993. Kasvattajan peruskurssin suoritin vuonna 2007 ja hain kennelnimen Qojotes vuonna 2008. Harrastan koirieni kanssa monipuolisesti kaikkia lajeja. Olen kisannut agilityssä, pk-lajeista jäljellä ja viestillä sekä tokossa. Käyn paljon myös koiranäyttelyissä. Järjestän myös kasvateilleni koulutusmahdollisuuksia sekä viikonloppuleirejä.


Meillä on syntynyt tähän mennessä yhdeksän petuetta. Ensimmäinen pentue syntyi 2010. Kasvatustyöni tulee olemaan pienimuotoista ja pennut asuvat samoissa tiloissa meidän kanssa. Koska itse olen aktiivinen koiran kanssa harrastelija, pyrin myös pennuille etsimään harrastavia ja aktiivisia koteja. Terveys on minulle tärkeä asia ja pyrin selvittämään mahdollisimman paljon taustoja ja riskejä. Joka pentuesuunnitelmassa joutuu tekemään kompromisseja ja pitää yrittää osata ajatella asioita kokonaisuuksina. Jo näiden muutaman pentueen perusteella olen huomannut miten haastavaa tämä on, tulee yllätyksiä, aina kaikki ei mene suunnitellusti, vakavat sairaudet koskettaa. Toisaalta olen saanut kokea niitä onnistumisen iloja kasvattien omistajien kanssa, olen saanut hyviä koteja pennuille ja olen saanut myös suurimmalle osalle hyvää terveyttä ja hyvää luonnetta.


Tervetuloa sivuillemme!
© Sari Kestilä | Kennel Qojotes 2014 ::: Webdesign Tmi Myrskynmerkki